Tuesday, May 4, 2010

Wasiat Dari Comeisari

Minggu lepas Mummy dapat message dari wakil Amanah Raya si Comeisari. Mengikut ceritanya ada jutawan dari Timur Tengah sudah tinggalkan wasiat dan harta peninggalan bernilai jutaan dollar untuk Mummy. Tapi disebabkan Mummy agak sibuk tak sempat lah pulak nak ambil harta wasiat tu... Cam berlagak kan Mummy ni ... org tinggalkan wasiat pun tak nak amik cepat2....hehehe. Comei kata wasiat tu kena bukak depan penerima dia je...so Mummy pun mengfreekan diri untuk melihat apa harta yang ditinggalkan kat Mummy...


+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +

+ + moo...moo... + +




Nak enan kedekut punye jutawan...bagi Mummy seekor jer Mr Moo ni... koman2 pun bagilah 500 ekor ke apa... senang sikit Mummy nak bukak ladang bela lembu kat kampung .

Alahai dah dapat Mr Moo seekor mesti ada nak kena uat something ni...

1. Thank & link the person that gave you the cow - done


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active
Kalau ada follower atau silent reader blog Mummy ni (ada ke???) dialu2kan untuk menerima wasiat ni ye. Pas tu ols kategorikan diri maing2 samada active atau tidak...

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
Wahai orang2 Kampung Siber....dengan ini diumumkan bahawa orang kaya kedekut dari Kg Sepening Lalat baru saja meninggal kerana dilanggar oleh lembunye yang naik minyak. Beratus2 lembunya pulak mati kerana terkejut. Semasa nazak orang kaya kedekut ini sempar berwasiat...so jangan lupa terimalah wasit dari orang kaya kedekut ni...


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
- surf internet guna hp
- potong kuku
- 'nenen'kan Dafiy

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
- bab makan memang Mummy amat memilih so kalau benda2 makan yang pelik2 memang direject oleh tekak Mummy ni... Mummy lah budak kampung yg tak suka makan lempeng, cucur, cekodok, gulai pisang, tumis betik.. juga tak suka burger, pizza, cream soup, spagethi (walau selalu buat utk anak2), lazagna, cheesecake...
 6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
  - Tak pernah kisahlah pulak berapa ramai... pi lah check sendiri...

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
- kat tepi longkang!!! hahaha.... biarlah rahsia...kan daddy kan...

No comments:

Post a Comment