Monday, May 3, 2010

SIRI JELAJAH BLOG : BEN ASHAARI



Nama  Gee umur dah masuk 4 series dah kahwin dan bakal menyambut 12th wedding anniversary pada 11 May akan datang. Ada 3 hero dan seorang heroin (as of today...hehehe). Nama blog cam ka atas tu la Mummy Gee dan ada blog lain Mummy Gee's Choc (yg tu blog bisness choc ). Blog Mummy Gee ini merupakan kisah dan catatan peribadi Mummy bersama Daddy dan empat orang anak kami yang sedang membesar. Juga catatan tentang saudara mara dan teman2 sekeliling. Kekadang menyentuh juga isu2 semasa. Harap2 catatan Mummy ini akan menjadi harta peninggalan untuk anak2 tersayang.


Segmen siri jelajah ni adik Mummy si Mama Miraki yang suruh masuk. Hari2 dia suruh Mummy buat n3 pasal siri jelajah ni. Sebab busy (mengalahkan PM) barulah hari ni sempat buat n3 ni. Agak2 sudi tak En Ben tu terjah blog Mummy ni ye. Kalau dia nak datang ingat nak bentang carpet merah ke biru ke. Bila En Ben datang nanti Mummy bagi makan chocolat dari Mummy Gee's Choc secara maya je la..

p/s Si Ben ni sekali tengok cam ada ala2 rupa selebriti kan... kalau berlakon sure ramai peminat ni (tak payah susuah2 berlakunkan Ben, jadi blogger tegar pun dah ramai peminat...hihihih). Nak tanya ni, En Ben ni kalau membebel berapa lama baru berhenti????

5 comments:

  1. kahkah.. en.ben suke bebel ke?? hiks

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari blog ben... :)

    ReplyDelete
  3. ben ckp dia jgn smpai dia m'bebel

    ReplyDelete
  4. Owh..terjah dari blog Ben ni...kita pun jual coklat jugak!

    ReplyDelete
  5. eda, azrul, shazika, nowwa ... tq dtg ziarah yer..

    ReplyDelete