Saturday, May 8, 2010

Labu Labi

Slamat pagi smua. Ait ada yang golek2 atas katil lagi sambil baca blog... amboi...amboi...amboi... pi la gosok gigi dan mandi dulu...busuk la... ok kalau dah mandi jom join Mummy breakfast. Breakfast sempoi2 jer hasil project Labu Labi malam tadi.

Talam Labu

Kek Labu Kukus yang dah 'diterjah' Daddy sebelum Mummy sempat snap2..

Jemputlah minum yer... menu breakfast pagi ni... talam labu dan kek labu kukus dengan teh-o kurang manis.

Close-up talam labu yang tersangatlah lemak berkrimnya...

Kek labu gebuzzzzzzzzzzzz......

1 comment:

  1. makanan dari labu tu salah satu kesukaan aku, bagi le resepi kek labu kukus, kalau bakar malas sebab oven kat loteng malas nak ambik

    ReplyDelete