Monday, May 24, 2010

Semakin terasa...

Aksi sang juara... Shahir AF8

Tak de la sampai tahap fanatik tapi minat gak la kat mamat ni. Korang dengarlah lagu baru dia tu memang tangkap leleh dan tangkap lentok.. heheh... Ingan pesan MMirror jangan tinggalkan suami sebab mamat ni...jom layan lagu mamat ni


Kebahagiaan Dalam Perpisahan
Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang
 
Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
 
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam

Kerna cuba menafi realiti
(ulang chorus)
Kebahagiaan.. dalam perpisahan..
 

4 comments:

  1. Mummy....MM teringat dulu zmn2 JawORLD tgh hot2 tu... makcik2 dah tak hiraukan laki kat sebelah dah asyik bercerita kehebatan mamat tu... siap beraya rumah dia lagi tu, jem2 pun pegi.. sib baik la laki dia pun peminat si JaWORLD tu...klu tidak, tak tau la apa jadi. Si Shahir ni kalau digilap rasanya aura pun lg menyerlah...sbb ketinggian pun ok.

    ReplyDelete
  2. MM masa si JaWORLD menang AF3 tu kami balik kg buat kenduri, kat kg tak der Astro. Nasib baik kat radio erra ada buat life solepas org habis kenduri kita orng masuk kereta seab nak dengar keputusan....hhaah...penangan JaWORLD... tapi tu dulu la, la ni dia cam dah tenggelam pulak...

    ReplyDelete
  3. itu pasal masa konsert tu Aznil ada pesan...dia suruh ingat bunyi sorakan penonton tu...kena hati2 takut satu hari nanti sorakan tu akan jadi "boo" pulak bila dah tak berpijak di bumi nyata macam si J****LD tu...hehehehehhe....

    ReplyDelete
  4. Lagu2 top skrang ni kan topnya skjap je x cam lagu2 60an evergreen everlasting......naik menjulang turun menjunam....lebih2 lagi klu penyanyinya lupa daratan...AF x minat lansung skrang di cam crita hindustan ulang tayang je dr af 1-8 almost the same(no diffrent) at all.

    ReplyDelete