Tuesday, May 4, 2010

Aci... aci...buka pintu....


Mummy...mummy buka pintu...abang balik pukul satu sepuluh.....


Hahah.... kesian daddy malam tadi dia dah jadi cam PRamlee dalam filem Nasib Si Labu Labi...nak masuk rumah tak boleh.... Lepas tengok berita kawan daddy ajak ngeteh kat kedai depan jer... malam tadi lak mata Mummy ni mengantuk sangat...ntah lah baru sekarang ni rasa mengantuk jer... pukul 9am rasa cam mata dah kena gam... lepas anak2 buat homework Mummy temankan dulu dia orang tido. Lepas tu plan nak turun semula berFB ke update blog... ngantuk punye pasal terus zzzzzzzzzzzzzz.......


Pagi ni bangun bibik kata kul 10.30pm tu daddy ketuk2 pintu belakang. Daddy kata dia tekan loceng berkali2 tapi tak ada sapa dengar kut. Telefon rumah pun dia called gak pun tak ada sapa angkat. HP Mummy pun tinggal kat bawak tak tau berapa kali daddy teponMemang betul2 Mummy & Bibik tidor mati. ....rupanya daddy lupa bawak kunci....

No comments:

Post a Comment