Monday, May 3, 2010

Birthday Party 2010 - Part III

Vanilla butter cake untuk Princess Dania... suka sangat dia tengok gambar dia dengan princess disney characters

Tengoklah 3 pelakon baru untuk movie Upin & Ipin yang akan datang....hahah....untuk Danny, Danish & Dafiy mummy sediakan kek besar untuk dikongsi sama... nanti kek banyak2 tak habis la pulak

 
Dua kek 'resepi rahsia' dari jiran dan kawan Daddy. Terima kasih banyak2 ye. So 4 biji kek untuk semua tetamu memang lebih dari cukup.... mabuk kek sekejap...


 
Tuan tanah rumah posing dulu sebelum tetamu datang

Nasib baik Ida jiran lama kat Nilai datang awal. Dialah menjadi mangsa Mummy untuk siapkan ikat reben kat doorgift...tq Ida...
\
Mummy dgn birthday girl and boy. Lagi dua bday boys ntah mana la pegi tak sempat nak posing dengan dia orang...


Ida terpaksa balik awal sebab nak balik kampung. TQ ya Ida sebabbagi dadih tu dan tolong Mummy.

 
Kak Noor & family... kali ni tak ada muka si Ayien...

 
Mama Miraki 'penyibuk' di blog Mummy ni...

 
Kiri - Dua anak dara Kak Noor... single and available... ada berani???? Jumpa makcik dia orang ni dulu...
Kanan - Kak Noor dan Kak Long. Tak sanga betul Kak Long dapat datang majlis Mummy ni. Kebetulan si Lan anak Kak Long ada kerja kat KL so dibawaknye Kak Long sekali.

 
Pose dan post lagi... si Mek jangan jeles yer...tulah sapa suruh tak datang! Mummy kempunan nak makanv kuih rangin tau...

 
Kali ni 4 orang jer adik beradik Mummy yang dapat datang. Kak Long, Kak Noor, Kak Lah dan Mama Miraki. Tak dapat jumpa kat kampung dapat jumpa kat KL pun jadilah. Insyallah akan berjumpa lagi hujung bulan ni kat kampung @ rumah Mek.

 
Mana lagi comel mak sedara ke anak sedara???

 
Dua orang cousin Mummy yang datang dari Klang dan Shah Alam, si Zai dan Amin . Lama gak tak jumpa dia orang ni. Raya tahun lepas balik kampung pun tak sempat beraya ke rumah pusaka dia orang.

3 anak saudara Mummy Arip, Iwan dan Lan. Dia orang ni married but available....ha..ngkorang jangan perasan lebih2 ya.. jaga je yang sorang tu jangan nak lebih2 pulak...hihih

Sebahagian dari gang bas sekolah Daddy masa kat Sek Teknik dulu. Dia orang ni dah tak jumpa lebih dari 20 tahun. FB menemukan mereka semula. Ni kira reunion la...

Ini pulak sebahagian ahli gang 'poyes' @ geng berfoya2 masa muda belia dulu. Dulu2 kerja sama office atau pun pasangan masing2 yang satu ofis. Ramai gak lah ahli (wah macam persatuan la pulak) gang poyes ni. Kali ni yang datang cuma Mazia, Fendy dan Yati & Suhaimi. 3 couples dalam group ni akhirnya menjadi suami isteri. Mummy & Daddy, Yati & Suhaimi dan Yati & Muhaimin. Mana pegi ahli2 lain ni... Esah, Zue, Shahila, Maniza, Jedai, Amin Hapis... sapa lagi ye lupa la Mummy... hope one day reunion

Kali ni tak menang tangan nak snap2 gambar la... so gambar pun tak berapa banyak...

1 comment:

  1. ..x sempat nk tgk blog akk now br ada ms...sama2 nnt klu buat lagi besday sy akan bwk lagi dadih...hehehehe

    ReplyDelete