Thursday, May 27, 2010

Girl next door...


 
Amboi2 anak bujang kecik Mummy ni, sambut birthday gi dating ngan anak dara orang ye. Dating bawah pokok pulak tu ... cam ala2 filem hindustan je. Jaga2 nanti mama budak tu marah Mummy tak tau...

 
This beautiful girl ni anak jiran Mummy, umur 2++, tua sikit dari si Dafiy. Lupa apa nama penuh dia, Sharifah apa ntah panjang ya amat. Mummy panggil kakak kecik je. Dia ni celik mat je mesti mencari Dafiy. Menjerit2 nak Dafiy. Emak dia risau sebab dia tak nak makan. Bila bibik suapkan Dafiy nak pulak makan. So sekarang ni almost tiap pagi bibik si kecik ni akan suapkan kakak kecik dengan si Dafiy sekali. Last weekend pun jiran Mummy 'pinjam' Dafiy sebab nak bagi makan tengahari anak dia, so makan sekalilah Dafiy. Apalah anak bujang Mummy dah buat kat anak dara orang ni...heheheh

Indoor khemah yang cinonet untuk Dafiy main ... tapi abang2 dan kakak yang selalu over

Eh! ada lampu la kat kasut Dafiy... cantiknye...thank u Mummy... luv u... Ini ke present harijadi Mummy? Afi nak mainan la... tapi kasut ni pun Afi nak gak!!!

No comments:

Post a Comment