Wednesday, May 19, 2010

Pelik tapi benar!

N3 pelik tapi benar... gambar2 ni masa Mummy gi ke Ho Chi Minh April lepas...

Ini bukan crafttangan yer tapi cable elektrik kat tengah bandar HCM. Tengok terror ke tidak dia orang... berpuluh2 cable kat satu tiang.. berselirat betul....


Agak2 kalau tetiba elektrik tak ada, mana satu cable yang dia nak usik yer... amazing betul....

 
Rumah2 dan bangunan persendirian kat sini kurus meninggi.... rasanya untuk rumah2 ala2 shop lot ni lebar dia dalam 12 kaki jer... so masing2 buat renovate jadikan banyak tingkat, ada kedai yg asalnye satu tingkat dah renovate dah jadi 4-5 tingkat. Tanah kat sini tersangatlah mahalnye...

1 comment: