Tuesday, May 4, 2010

Ariani : New collection

N3 basi lagi ... Dalam sibuk2 buat preparation untuk jamuan bday anak2, Khamis lepas Mummy sempat lagi singgah ke Boutique Ariani Bangi untuk mencuci2 mata. Dah pasang niat hari ni nak beli tudung yang buy 1 get 1 free jer...

 So sampai kedai memang terus tuju ke tudung yang Mummy nak beli tu. Biasa la sales girl pun follow..... pn tak kan dua je pn , yang ni pun cantik pn, ni pun ada discount, pn dah ada gold membership card amik la yg ni ada tambahan 10% lagi discount, ha yg ni klu pn tak ambik nanti menyesal...bla...bla...blaa... bukak tudung... cuba tudung...tak muat ...tukar yang lain... bukat.. tukar .... cukup ke ni pn? tak nak tambah lagi ke?


Aku insan yang lemah...hanya mampu berserah...akhirnya Mummy berjaya digoda dan diinfluenced oleh sales girl tu. Ni la apa Mummy 'dapat'. Tapi kan klu Mummy tak beli kesian kan sales girls tu tak dapat commission....jenuh di follow dan layan Mummy...(wah murni sungguh hati Mummy....hahaha).... so cukup shop2 untuk bulan ni... no more shop2 Mummy... tapi kan lately ni Mummy memang banyak beli tudung tapi baju baru tak ada lah pulak... camana ni?.... wanita bekerja ni kan ada rules yang dia orang create sendiri... sehelai baju tu hanya boleh dipakai semula selepas tempoh 22 hari bekerja... maknanya dalam sebulan tak boleh pakai baju yang sama...hahahha... itu orang lain lah bukan Mummy... Mummy ni baju seminggu lebih dah recycle ....

3 comments:

  1. cukup ke 8 helai aja mummy gee, tu kaler ijau n merah tak de lagi, tambah lagi 2 , 10 helai ok la. pas ni gi beli baju lak....

    ReplyDelete
  2. astagfirllahalazimmm Mummy.... ish ish ishhhh.....

    ReplyDelete
  3. MMirror - ni semua MMirrow punye pasal la, asyik cerita pasal tudung Ariani je... kan Mummy dah terjebak...boleh gitu blame MMirror....hhahahah

    ReplyDelete