Saturday, May 22, 2010

Picnic hujung minggu...

Cuti2 hari ni jom kita gi picnic. Mandi sungai ke air terjun. Mummy dah siap2 ni, cepat sapa nak ikut.

Mangkuk tingkat moden tak ada dah orang jual mangkuk tingkat ala2 tiffin biru Cik Mat Gebu tu, kalau ada pun sure mahal sebab dah masuk kategori barang antik... memang tak mampu Mummy nak beli!

Jom kita tengok apa dalam mangkuk tingkat ni...

2 bekas chocolat bronies, daging masak kicap dan sambal goreng

Alah Mummy bukan nak p berkelah mana2 pun tapi Mummy nak balik kampung Daddy petang ni.

Sat lagi nak p rumah jiran ada house warming, so apa yang dah masak tadi bawak balik kampung je. Lepas g haouse warming nak gi HUKM visit jiran Mummy pulak. Dah hampir seminggu kat hospital tak sempat2 nak g melawat.

No comments:

Post a Comment