Monday, May 10, 2010

Kenapa saya sayang ibu saya?

Masih n3 tentang hari ibu lagi...

Mother's Day card dari Danish... dia buat sendiri ni...

Nak tergelak ada nak tersenyum pun ada. Tengok lah apa si Danish tulis dalam Mother's Day card untuk Mummy..."Saya sayang ibu sebap ibu saya pandai memasak lemak cili api sebap itu saya sayang ibu. Saya sayang ibu".

Alamak terbalik la pulak burung ostrich ni..Pen ni Danish bagi hadiah kat Mummy. Dia beli masa gi ke Ostrich Park last saturday school trip.

Mandi dalam 'kolam kecik' je la ye... sejam lebih dia orang berendam pagi2...

5 lollichoc for 5Ds in my heart... Mummy malas nak buat cake, lagi pun cake labu tu ada lagi so Mummy buat jer lollichoc ni untuk anak2 dan daddy. Sorang dapat satu je... tak boleh makan banyak2... hehehhe

No comments:

Post a Comment