Monday, May 3, 2010

Rumah kena roboh...

Mummy tak jadi nak pindah, 'rumah baru' yang under renovation tu Mummy dah robohkan. Lecehlah ada rumah baru, banyak benda nak kena buat, maintenance satu hal dan mengemas pun satu hal gak. So apa Mummy buat untuk mengatasi kesesakan dan kepadatan ruang di rumah sedia ada ni, Mummy 'sewatanah' dan buat renovation kat rumah sedia ada je dan tambah bilik lagi. So selesai la masalah Mummy.... berapa cost Mummy sewa tanah dan tambah bilik? USD 5/setahun je untuk keluasan 20 GB.... so untuk kawan2 bloggers kalau ada masalah space dah exceed limit cam Mummy ni cara paling senang tambah jer space kat picasa web tu... tak payah susah2 nak bukak blog baru...( ni kes orang tak berapa rajin cam Mummy ni la.... nak cara cepat je)

So Mummy boleh letak lebih kurang 10000 gambar... untuk space yang baru Mummy beli ni...

No comments:

Post a Comment