Sunday, May 16, 2010

Kenapa dan mengapa?

Kenapa tetiba dua2 blog peribadi dan blog bisnes Mummy tetiba x boleh diaccess ye? Itu sms yang Mummy terima dari Mama Miraki dan student yang nak belajar choc.
gee7001.blogspot.com available untuk register...

choc4fun.blogspot.com pun available untuk register...

Mummy try access memang tak boleh, baca polisi dan lain2 rasanya tak de apa2 pun yang asing. So masuk ke blogger.com try view dari blogger page barulah boleh access. Pas tu suruh MMiraki access pun dah boleh.... MSom kata ada bunian yang telah menghalimunankan blog Mummy ni....









1 comment:

  1. hah..tuan dia dah balik...jumpa semula blog ni yea...

    ReplyDelete