Wednesday, September 30, 2009

Raya - Kak Noor Pre-Open House

25/09/09=6 Syawal (Jumaat) - Pagi2 Mama Miraki dah called Mummy ajak g rumah Kak Noor. Dia kata Kak Noor open house utk kawan2 Amy (kira pre-open house ler sebab open house sebenar 3 okt 09).

So kul 12 Mummy gi rumah Kak Noor ngan anak2 dan Bibik. Daddy belum balik dari outstation Penang. Mummy ingat Mummy dah lamabt, rupanya Mummy orang pertama sampai. Lepas tu baru Mama Miraki. Lepas solat Jumaat baru kawan2 Amy datang.

Menu open house nasi carrot, ayam masak merah, dalca, ayam goreng, soto, nasi himpit, kuah kacang, lodeh.


Amir & Mama Miraki
Takut le nak duduk kat kerusi PGA ni, nanti takut bercalar ler pulak..hihihi

Jenuh nak halang si Dafiy dpd buka tutup pintu almari tv ni. Ntah apa yang nak diambiknye.
Antara kawan2 Amy yang datang. Dia bagitau Kak Noor kawang dalam 20 org jer nak datang tapi yang datang lebih dari 50. Nasib baik stock makanan Kak Noor banyak, klu ta jamu makan kuih jer ler..hihih

No comments:

Post a Comment