Friday, September 25, 2009

Album Raya Mummy, Daddy & 4Ds

Mummy sekeluarga jadi cover magazine Vogue keluaran edisi khas sempena raya. Jangan lupa beli yer

Keluarga Kesayanganku


Keluarga kesayangan Mummy di depan rumak pusaka peninggalan emak & abah.
Hey you, siapa yang lebih handsome? Dafiy ke Daddy?


Mummy & Daddy. Rasa cam pengantin baru lak...ahak

Baru jer Mummy dan Daddy nak posing berdua, anak2 dah kacau pulak...tak sporting betul

Mummy, Daddy & Dafiy


Daddy bergambar Dania menyibuk, Mummy bergambar pun Dania menyibuk, in the end gambar Dania yang paling banyak masa raya ni...





Maaf Bermaafan


Hari raya jangan lupa bermaaf2an dengan ibu bapa, adik-beradik dan saudara mara. Jangan sibuk nak makan dan kutip duit raya je. Ingat pesan Mummy dan Daddy yer.






Mummy & ...


Kiri : Mummy dan Suzy.
Kanan : Mummy & Mama Miraki.
Perasan tak si Dania ni mana mummy bergambar mesti punye dia nak menyelit. Tak bagi Mummy peluang nak berposing langsung.


Kiri : Mummy dan 'Big Brother' Yin.
Kanan : Mummy & Kak Tanty



Kiri : Mummy & Bibik. Ingat senang ke nak dapat majikan baik cam mummy ni...hehehe (tekan lif naik sendiri ler...)
Kanan : Mummy dan anak saudara Mummy, Ain


Mummy dan adik beradik mummy. 'Bapak kumbang' dikelilingi bunga (bunga yang dah nak layu dah...alahai terasa dah tuanya Mummy). Sporting kan adik beradik mummy.

Kiri : Mummy & 4 bodyguards
Kanan : Mama Miraki, Mek, Kak Lah, Mummy & Dania. Ada rahsia kenapa kami gambar mengiring...hhehe...tau pun..nak cover ke'bon*****'
Anak2 Kesayangan Mummy & Daddy

Danny & Dania ni memang pantang ada camera. Nak posing jer.
Kiri : Orang sibuk kutip duit raya, si Danish & Iki sibuk ngan komputer jer
Kanan : Amboi2 Danny, diapit makwe kanan kiri nampak

Kiri : Dah besar anak mummy Dafiy ni. Dah boleh pakai baju melayu tahun ni
Dania : Tengah beratur nak ambik duit raya. Sling bag sentiasa tersangkut kat bahu

Anak2 mummy bersama2 sebahagian daripada sepupu2 mereka...


Handsome dan cantiknye anak2 mummy ni

No comments:

Post a Comment