Wednesday, September 30, 2009

Open House @ Rumah Mama Miraki

27/09/09 = 8 Syawal (Ahad) - Yes...yes.. hari ni ada openhouse lagi, so Mummy tak payah masak...jimat lah..hihihi...Open house hari ni kat rumah Mama Miraki. Dia buat makan2 untuk saudara mara belah Mummy jer. Belah inlaws akan dibuat lain kali. Bagus gak idea ni, buat dua open house yang berbeza orang tak ramai sangat senang ler nak melayan dan masak pun tak penat. Tapi tu ler dua kali kerja pulak...so kesimpullanya open house Mummy nanti buat serentak ler untuk kawan2 Mummy, kawan2 Daddy, sedara Mummy dan sedara mara Daddy.

'Host' open house...

Cam biasa ler Mummy dan anak2 saudara dan Kak Lah posing maut...

Sanggup berhimpit2 nak posing punye pasal

Ini lah cucu Mummy, Eisya Maisara, nama punye glamour tapi panggil Echah jer...hihih

Sayanggggggggg Amirrr...

Anak2 dara dan teruna kak noor, tak lama lagi rasanya makan ler nasi minyak kut...hehehh
Cam biasa gak menu yang pelbagai. Ada ketupat palas, ketupat nasi, rendang daging, rendang ayam, lodeh, ayam goreng, sambal kacang dan lain2 lagi ler...siap bawak balik 'berkat' lagi...

Long Bani & Long Semah dan anak dara dia Natrah @ Wawa pun datang. Cun tak anak saudara Mummy ni. Tengah study kat nursing college. Kalau nurse cun cam ni patient dah sembuh pun sanggup duduk hospital...heheh


Jom Amir kita gi jalan2

Tengoklah anak2 sekarng baru jalan jatuh pun dah reti main komputer. Nakal jadi pakai IT nampaknye dia orang ni...jangan jadi pakar main games jer sudah ler...


Banyak2 shopping mall kat KL ni, boleh 'tersama' pulak baju si Dafiy dan Amir. Hey x exclusive langsung... lain kali nak shopping kat Harrods ler...

Kembar siam Dafir & Amir
Bulatnye mate anak mummy...
Kak Lah ngan Mama Miraki masa dah nak balik

Terima kasih ler pada tuan rumah yang jamu kami yer. Tunggu ler open house rumah Mummy nanti, Kalau tak ada halangan Insyallah pada 17 Oktober (28 Syawal). Boleh sambut Deepavali sekali ni....

No comments:

Post a Comment