Monday, September 14, 2009

23 Ramadhan

13/9/2009 = 23Ramadhan (Ahad) - Hari ni kami buka puasa kat Nilai Spring Resort Hotel. Daddy pegi dulu sebab dia ada golf lepas zohor. So petang tu mummy bawak anak2 ngan bibik. Mummy pegi rumah Nilai dulu ambik surat2. Pas tu singgah rumah Shikin (jiran depan rumah) , bagi dia kuih raya sikit. Dia tak ada balik kampung.


Kat depan lobby hotel. Mini air terjun tu kalau kat rumah mummy sure dah penuh dengan segala macam benda...

Anak2 merajuk sebab tak boleh nak mandi pool. Tu yang mummy panggil masa nak bergambar dia orang buat dak jer. Ya la pool dia dah cantik dulu mana ada gelongsor dan air2 pancut, tu yang dia orang excited nak g berenang jer. Lagi pun dah lama mummy tak bawak dia oarang gi berenang. Tak apa la nanti lepas raya mummy bawak ok.

Nak amik makanan pun kena beratur.

Berseleranya anak2 mummy makan.

No comments:

Post a Comment