Wednesday, September 30, 2009

Beraya di rumah inlaws

Tak banyak gambar2 yang sempat Mummy ambik kat rumah mertua. Mungkin sebab dah masuk raya ketiga so mood nak bergambar raya pun dah kureng sikit. Dia orang pun semua dah bergambar keluarga masa raya pertama.

Mummy & Daddy

Ada jer yang nak menyelit klu Mummy nak bergambar ngan Daddy. Jeles betul...

Mummy diapit Danny & Danish (hero2 malaya ni...hehehe)

Kat depan rumah baru mertua...
Anak2 ngan anak saudara. Anak2 saudara belah Daddy tak ramai, cuma ada 7 + 4 anak2 mummy.
Dania dah bersiap sedia nak gi beraya ke rumah Maksu kat Taiping

Dafiy, Bibik dan Emak Mertua Mummy

Gambar ni masa on d way nak g beraya rumah Mak Su kat Taiping. Tengok ler bukit kapor yang semakin botak dan mengecil.

No comments:

Post a Comment