Thursday, September 17, 2009

Kenapa Raya Tahun Ni Best???

  • sebab turn beraya rumah mummy dulu
  • sebab boleh jumpa dan bergossip dengan adik beradik
  • sebab baby Dafiy dah boleh jalan, so boleh ler dia pakai baju Melayu
  • sebab dah lama tak balik kg, so cam rindu ler pulak nak balik
  • boleh pegi pusara emak abah sebelum or pagi raya
  • buah nangka dan mangga dah menunggu kat kampung
  • boleh mintak tolong adik beradik cabut uban yang belajar nak tumbuh
  • boleh melazer ngan adik beradik sendiri tak perlu nak control ayu....
  • boleh gi pasar PS beli jagong, makan rojak atau soto tepi sungai (emmm tpai raya sure dia org tutup kedai lagi ni...ahhhh rugi betul)
  • gi PS tengok anak2 PS di perantauan balik ke kg
  • boleh potong rambut murah RM 3-4 jer...(tahun ni mummy tak potong ler sebab baru lepas rebonding...), bibik compom nak potong rambut

No comments:

Post a Comment