Wednesday, September 2, 2009

4Ds in actions

Tengohlah aksi anak2 kesayangan mummy ni. Gambar2 ni mummy ambik pagi semalam sebelum g kerja. Masing2 ngan aksinya.

Dania tak sudak2 membelek pencels color yang mummy baru beli malam tadi. Tak tau masuk yang ini ntah dah berapa kotor pencel color mummy beli untuk dia. Asyik hilang dan ntah mana2 peginya. Makan pencel ke bebudak ni...
Dafiy ni biasaler pantang gate terbuka, nak keluar jer. Maklumlah dah 'dapat kaki' boleh jalan sendiri tak perlu orang nak dokong2 dia...dia ni kalau nampak camera mesti sibuk. Bila kita dah siap ambik gambar mesti sibuk nak tengok....

Rajin Daniel layan Dafiy sementara tunggu aunty van datang...

Ni lagi satu kesukaan Dafiy, menarik apa2 benda yang boleh ditarik. Logo keta daddy ni dah berapa kali tanggal, mummy rasa akhirnya patah kut logo ni..heheh


Mummy kalau tengok gambar ni mesti nak tergelak. Si Danish ni sebenarnya bogel. Selalu dia yang lambat bangun sebab dia g sekolah kul 11. Masa mummy nak ambik gambar anak2 yang lain si Danish baru nak mandi, so bila dia nampak terus berkejar keluar. So bila mummy ambik gambar yang lain2 semalam sibuk ler dia nak bergambar gak...Ada lak idea dia ambik kusyen kat buaian untuk cover ***** dia tu....macam2 perangai betul le dia orang ni. Apa2 karenah pun nilah 4 orang buah hati mummy. Mummy luv all of you soooooo much...muah...muah..


3 comments:

  1. 18 SX tau gambar si Danish tu.....hihihihih

    ReplyDelete
  2. Dah sah,bila tgok gambar kereta ni, kalian ni uasawan berjaya. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. MSOM, saya kerja biasa2 jer...alhamdulillah rezeki anak2

    ReplyDelete