Friday, December 4, 2009

Na na na na na ... balik kg....

Yesssssssssss, esok Sabtu(5/12/2009) Insyallah Mummy akan balik ke PS. PS tunggu lah kepulangan kuuuuuuuuuuuuuuu.... hihihi..macam le nak bali dari over sea dia punya excited. Jom2 sapa nak joint balik. Mmg Mummy ada plan nak balik kg bila tau ada kenduri kahwin rumah jiran kat kg tapi memandangkan esok Danish punye concert & graduation dan tak ada sesiap yang buka cerita nak balik kg Mummy diamkan jer lah. Tapi bila pepagi ni si Som call ajak balik kg, Mummy pun terus bagitau Daddy.

Balik dah ptg x dpt laa g pasar pg Sabtu tu. Tak pe la yg penting dpt blk kg, blh beli kuih kasui sedap kat Pt Tegak dan pau kelapa sedap kat kedai Abas. Harap2 ptg Sabtu tu org jual jagung rebus masih ada.

3 comments:

  1. ohhhh nak balik kg yea...napa tak ajak aku.hauaaaaawaaa...tapi kalau ajkapun memang x boleh balik pun. nak amik Iki dan nak jengok ika kat PermataPitarUKM tu...ok dah mummy gee nak kan..boleh tak "Kirim" beli benda2 ni hihihihi:
    1. Kopi PS
    2. Biji Ranti
    3. Mee Siput
    4. Kuih Pau Kedai Abas atau KEdai Pt Tegak....hihihihi
    5. Kim salam kat Uji anak Kak Minah tu...( kau nak gi kenduri dia kan..)
    6. Kim salam orang PS....hihihihiih

    Boleh tak.....
    3.

    ReplyDelete
  2. Mama Miraki - sorry le tempahan tak diambil sebab tak sembat nak g pasar PS pun. Blk kg petang esok, sebab pagi Danish nye concert & graduation.Dah tau ngko tak blh balik tu yg malas nak ajak

    ReplyDelete
  3. ala gee kalau mi siput kan sempat beli,ko ngan som aja ke yg balik, bestnya

    ReplyDelete