Monday, December 28, 2009

Penang Trip - Part V (Bersanding)

Lepas majlis akad nikah dan jamuan ringan tu kita orang balik ke hotel semula. Nanti 12.30pm kita org gi utk majlis bersanding pulak.

 
Masa kami sampai hotel semula anak2 masih lagi berendam kat swimming pool. Semua pakat tak nak ikut masa nikah sebab nak berendam. Nasib baik ada 2 bibik utk jaga dia orang.

 
Daddy & Dafiy sempat golek2 atas katil lagi...

 
So cuteeeeeeeeeeeeeeeeee

 
Dah siap2 dah tunggu nak g bersanding...

 
Kat entrance hotel masa nak check out

 
Dania & Aunty

 
Kiri - Dania & Mak Long
Kanan - Dania & Cik Som

 
Agak2 ni gambar adik kakak ke emak anak? Hheheh..jgn mare

 
Aksi ala2 gedik Echah & Amir....

 
Kiri - Pengapit cam malu2 kuching jer, ke dah siap tukar email dan facebook id...bukan boleh percaya si Emi tu...
Kanan - Melangkah ke dewan

 
Kiri - Pintu masuk ke dewan
Kanan - Pelamin theme hijau putih

 
Kiri - Meja makan utk pengantin, juga hijau putih...(Mummy pun tumpang makan kat meja tu...)
Kanan - Cam biasa pengantin belum bergambar Mummy dah rasmi dulu..hihih..jgn marah yer pengantin

 
Sama cantik sama kacak, macam pinang dilangar truck....hahah...jangan mare yer..nanti kena jual

 
Sukanya dieeeeeeee

 
Merasalah si Emi tu lapkan peluh si Arip....

 
Menu pengantin. Cam biasa lah udang panjat nenas mesti ada. Pengantin tak makan pun, kita orang jer yang ngap...

 
Hati goreng dan ikan bawal sweet sour. Another menu wajib pengantin.

 
Air siren & jambangan buah

 
Kiri - Pengantin tak yah makan pun dah kenyang...biar jer pengapit yg makan
Kanan - Mie ngko jgan ngap sendiri ikan tu, aku nak gak. Cubitkan kat aku sikit

 
Kiri - Nah Rip aku bagi ngko ikan sikit, yg lain biar kau dan yang lain2 ngap
Kanan - Aksi wajib mana2 pengantin waktu makan beradab

 
Makanlah jangan malu2....

 
Acara renjis2....

  
Renjis lagi

 
Kiri - Mana kau nak g tu, nak ter***** ke?
Kanan - Senyum semua...

 
Dafiy & Dania

 
Kiri - Mummy Daddy & Pengantin
Kanan - Untuk album kenangan

 
Dania & Kak Myza

 
Dah emak balik dulu, jaga anak emak baik2...itu kut pesan Kak Long pada menantu baru dia...

Kepada Ariff & Myza, Selamat Pengantin Baru dan semoga kekal ke akhir hayat. Bermulalah satu kehidupan baru. Okeylah, majlis pun dah selesai, jom balik ke rumah masing2. Tapi ada orang tu yang menyambung cuti2 Malaysia lagi, nak ke Cameron Highland lah nak gi Lost World of Tambun la...Mummy terus balik ke Nilai Bangi. Kak Noor & family pun terus balik ke Gombak. Yin & Kak Long terus balik ke JB. Som & family transit satu malam kat rumah Mummy. Insyallah kita kumpul lagi 31/01/2010 kat rumah Kak Long untuk kenduri kahwin belah lelaki pulak.


No comments:

Post a Comment