Thursday, December 24, 2009

Tag dr Miss Mirror - soalan tertinggal

SOALAN TAG NO 4 - 6 YANG KECICIRAN
4. Bilakah kali terakhir anda makan pizza?

Tak pernah makan pizza dalam erti kata sebenar... klu makan pun setakat ambik crust dia or topping dia sikit2 jer... tu pun sbb anak2 subuk nak makan....kenapa tak percaya ke???? Sorrylah pizza not my pabret food... tekak Mummy lagi rela makan tempe + tauhu goreng cicah sambal kicap dpd mkn pizza ngan cheese bergetah2 tu...hahahah....

5.Apakah lagu terakhir yang anda dengar?
Tengah bukak blog Mummy so lagu terakhir dengar lagu Raihan, Satu Pengakuan... rasa kerdil sangat diri ni bila dengar lagu ni kan... tapi tu lah... tak insaf2 gak..asyik2 nak enjoy & vogue jer...

6.Apakah yang anda buat selain menyelesaikan Tagged ini?
Dengar lagu Raihan, Satu Pengakuan la... sambil2 tu jengok2 gak ladang2 Mummy tu.. kan lunch hour ni... sat lagi nak pi RHB byr SOCSO, PSMB, EPF dan yang sewaktu dengannya....

2 comments:

  1. TAG? Apa tu yea? Saya tak faham. Baru je nak kenal FBOOK dah ada TAG pulak? NAMETAG taulah.
    Soalan2 TAG ni macam soalan orang nak buat tesis?

    ReplyDelete
  2. ala MS.. ko jawab je apa yg diorg tanya tu.. TAG tu salah satu cara blogger2 nak bergurau senda or mengorek rahsia.. hehehe... tgk mcm Mummy Gee.. dia sporting je jawab even MM rasa pun tentu Mummy busy kan? Thanks Mummy ya. You mmg sporting!

    ReplyDelete