Monday, December 28, 2009

Penang Trip - Part IV (Nikah)

26/12/2009 (Sabtu) - Majlis akan nikah dan bersanding Ariff & Miza hari ni. 9am majlis akad nikah dan 12:30pm majlis bersanding. Penat la nak tulis, korang tengok jer la gambar2 kat bawah ni...sorry la cam biasa gambar tuan punya blog lagi banyak dari gambar pengantin...hahaha

 
Tuan punye blog dan adik tuan punye blog yang sentiasa nak menempel dalam gambar dan dlm blog gak...

 
Mummy dan bakal pengantin... duduk sebelah dia terasa cam ada vibration degupan jantung!!!

 
Lagi2 muka penempel dlm blog mummy ni...

 
Nasib baik ada terselit gambar Mummy & Daddy...

 
Mummy dan anak2 saudara Eija & Eira (single and available lagi... klu berkenan ..kenen makcik dia dulu...)

 
Again another gambar penempel...

 
Antara ahli rombongan Cik Kiah...

Kat persekitaran masjid sementara tunggu acara bermula...

Kami ikut schedule so sebelum kul 8.30am dah sampai masjid. Masa tu bukan setakat pengantin pompuan tak sampai lagi, pintu masjid pun belum bukak lagi...heheheh. So daripada buang masa menunggu apa kaa kita snap2 lagi....

 
Kiri - Masjid utk acara nikah
Kanan - Bakal pengantin dan pengapit. Camana ni pengapit yg terover excited...hehhe

 
'Time Keeper'... kata pukul 8.30am nak nikah, ni dah pukul berapa ni pengantin pompuan tak sampai lagi....

 
Kita posing dulu je la....

 
Kiri - Kat tangga pun boleh posing gak
Kanan - Ni gelak besar mesti ceri pasal 'Jijie & Bung'.... hehehe

 
Hanya 'orang yang perasan' jer amik gambar sendiri...hhahahah(1000x)

 
Ni boleh masuk contest 'Lady in red'...

 
Cucu2 Mummy si Irene Adriana & Ariel

Sekitar majlis pernikahan...


 
Kiri - Bakal pengantin yang berdebar2...
Kanan - Yg baju purple tu saksi pengantin yer, jangan perasan jd pengantin pulak, nnt MMiraki jadu Hulk Hogan pulak...

 
Senyum semua....

 
Org berdebar2 nak nikah...kita org maintain snap2 jer...hihih

 
Kiri - Dug...dag...dug...dag...
Kanan - Aku nikahkah dikau...bla...bla...bla...

 
Kiri - Aku terima nikahnya....bla...bla..bla...
Kanan - Alhamdulillah.....selesai yang wajib

 
Acara sarung cincin

 
Arif punye mengiggil sampai berapi jari tu masa nak sarung cincin.

 
Seriusnya ler pengantin ni, senyum la sikit...

 
Pengantin dengan emak dan emak saudara (Mummy le tu...)


 
Pengantin & barang2 hantaran.

 
 
 
 
Antara barang2 hantaran daripada pihak perempuan...

 
 
 
Antara barang2 hantaran daripada pihak lelaki, Mummy lupa nak ambik gambar hantaran dari pihak lelaki la pulak...
p/s Perempuan2 jelita dalam gambar di atas bukan sebahagian daripada pakej hantaran dpd pihak lelaki yer!!!

No comments:

Post a Comment