Tuesday, December 15, 2009

Kamalia & Zaifan Wedding : Family Photos


Mummy ngan tudung ala2 Siti yer... kat pasar malam RM10 pun boleh dapat siap ngan anak tudung, ni last minute beli kat kedai yang ala2 butik kena RM55...padan muka Mummy


Biasalah org lain yg kahwin Mummy & family yang sibuk bergambar...hihih... tapi Mummy banyak snap2 masa hari bersanding jer, masa acara nikah dan berinai Mummy tengah bersilat kat dapor. Waaaaaaa tak dapat Mummy nak melaram dengan baju2 baruku... malas nak cerita banyak, ngkorang layan jer la gambar2 ni....


Ni bukan pengantin baru yer...hihih...


Kiri - Mummy dan Kamalia Kamaliza (SIL)
Kanan - Mak Lang, Mummy, Dafiy, Ikin, Ain dan Mak Su


Kiri - Mana ni pengantin pompuan, penat dah Dafiy tunggu!!!
Kanan - Kakak pegilah jgan duduk atas pelamin ni, nanti pengantin pompuan nak duduk.


Dafiy & Mummy. Bakal hero pujaan Malaya ni...hihi


Susah benar nak mengambil gambar Daniel & Danish. Sebab tu gambar dia orang x banyak...


Kiri - Dania, Daniel & Ain (anak saudara)
Kanan - Si Dafiy tengah menari sambil dengar lagi rancak


Aksi ala2 gedik si Dania...



Besar dah anak dara Mummy ya. Lagi 20 tahun terima menantu ler Mummy.... ada sesiapa nak booking dan letak deposit dulu? Ala Mummy ni bukan materialistik tak payah bagi duit hantaran pun tak apa. Bagi je sebiji banglo kat country homes, kereta ngan driver dan credit card unlimited limit sudah ler.... hahaha




Apa tu Dania?


Dania, Dafiy & Bibik



Daniel berkaro-k. Lagu apa lagi klu tak 'Aku Bukan Superman'. Ada peminat kat sebelah nampak!!!

7 comments:

  1. caya lah daniel...sora mcm radio...ehem2 nyanyi la lagi "si baju hijau" pulak...heheheh

    ReplyDelete
  2. ni satu lagi contoh ibu materialistik ni..hiihih ko nak jual anak ko

    ReplyDelete
  3. Miraki - mana ada materialistik . . . tak mintak RM pun... hihihi

    ReplyDelete
  4. bila pulak namaku bertukar jadi kamalia kak gee oii...

    ReplyDelete
  5. anonymous... sorry ya...lecehlah yg nama ngkoran gtu dekat2 apasal? tak de nama lain nak bubuh ke??? hehehhe...pembetulan akan dibuat nnt yer...hihihi

    ReplyDelete
  6. Mummy Gee... sebut pasal tudung Ct tu.. MM pun teringat kalau kt bandaraya tempat MM duduk ni diorg jual sampai RM100 (sib baik la MM tak terbeli ms tu) padahal hari tu kat kg halaman kita tu diorg jual cuma RM30 jer design yg sama... yg RM10 siap dgn tudung dlm pun ada..
    Lain kali klu kita balik kg tu baik kita shopping sakan Mummy.. rugi Mummy.. baki RM70 tu kita boleh simpan wat beli Corelle. :)

    ReplyDelete
  7. Betul tu MM, RM70 tu boleh dapat pinggan makan corelle sebiji...tambah koleksi tu...hihihi

    ReplyDelete