Thursday, December 17, 2009

nak beli ke ta ek???!!!

Mummy kompius dan dlm dilema ni samada nak beli ke tak? dah lama kumpul duit ni dan dah aim pun mana satu nak beli. Plan memag nak beli cash le cuma kena tunggu la lagi sebab simpanan tak cukup lagi. Dalam pada menabung tu keluar pulak design lain, ni yang buat hati goyah. Yg baru diiklankan ni murah sikit la, insyallah boleh beli cash... ikutkan hati nak belilah yang dah lama diidamkan tu tapi ..... emmm ntah la... tunggulah dulu... harap2 apa yang Mummy idamkan tu akan Mummy perolehi dalam masa terdekat...

4 comments:

  1. banyak no ngko punya mengidam tu yea gee...cukup2 lah membeli tu...simpang aje duit tu...ingat masa depan...hihihiih

    ReplyDelete
  2. dia tu mrngidam sepanjang tahun bukan mengidam sembilam bulan kau tau x

    ReplyDelete
  3. Apa lagi yb ko ngidamkan. Tak pinggan Correle lagi ( betul ke spelling ).Ye la kat rumah aku tak ada... pinggan tranparence adalah... kalau lauk ikan bawal ke siakap ke... sedap juga... nak sebut seafood dah dilupakan dah... so ikan dgn ayam ajelah lauk aku.

    ReplyDelete
  4. tunggu aja le apa yang gee idamkan lagi, esok lusa bukak blog ada ler crita terkini.

    ReplyDelete