Thursday, December 10, 2009

Balik kg lagi ...

10/12/2009 (Khamis) - Malam ni Mummy & family nak balik kg lagi. Tapi kali ni balik ke kampung daddy pulak. Adik daddy kahwin hari Sabtu ni. Petang esok dah nak nikah. Kami tak boleh nak balik awal, lagipun Mummy baru jer naik kerja hari selasa lepas selepas dua minggu cuti, so kerja memang banyak la...

So till next monday tak de new n3 sebab sibuk 'rewang' hehehe....

6 comments:

  1. Mummy tak jadi balik kg inlaw malam ni. Daddy kata balik pagi esok. Mummy mengikut perintah jer... daddy tengah banyak kerja

    ReplyDelete
  2. arini (jumaat) mummy cuti nooo.. sonoknyerrr

    ReplyDelete
  3. aku ingat ko mesti tak sabar nak balik kenduri kawin, ya la nak menggayakan baju2 baru yang ko beli kat butik ari tu

    ReplyDelete
  4. sambil rewang sambil pegang kamera yea

    ReplyDelete
  5. en_me - bulan dec ni tiap jumat cuti... next friday awal muharam, pas tu krismas followed by 2010 new year...

    msom - saya ni mmg rajin rewang dan 'merewang' .... hehehe... tak habis bayar hutang tido ni sebab penat rewang....

    miraki - ni mmg betul2 rewang, masa hari sanding jer sempat snap2...masa nikah mmg sibuk ka dapor...waaaa cuma sempat pakai satu baju baru jer...esok g kerja pakai baju yg tak sempat nak pakai masa kenduri kahwin la

    annonymous - mmg la org kawin kita pun sibuk gak nak bergaya... tension gilos sbb gara2 rushing nak g beli tudung yg matching dan sedondon ngan baju2 tu terus sambar 2 tudung masa g alamanda, terbeli kat kedai ala2 butik muslimah, tudung2 ala situ RM25 dan anak tudung RM30, bila keluar dari kedai tu ada lak org bukak booth jual tudung yg almost the same cuma RM26 (tudung luar dan anak dia...) ... cinabeng betul...padan muka Mummy, tu la last minute baru nak buat semua benda!!!

    ReplyDelete