Friday, December 4, 2009

kids xtxt ...

Si Dafiy dah tido so tak de xtvt nak buaat, Mummy buat n3 apa2 jer lah dlm blog ni. Kain baju hari ni Mummy tak basuh sebab cuaca mondom jer dari semalam, gerimis hujan silih berganti. Kain baju semalam pun baru sidai semula. Dah la malam tadi susu Dania tumpah kat katil Mummy, so cadar selimut semua terkena. Rasanya selimut ngan cadar tu nak kenta hantar dobi ler petang ni. Nak tunggu ada matahari nak basuh ntah bila.

Tengoklah xtvt anak2 Mummy kat rumah sepanjang cuti sekolah ni. Dia orang sukalah sebab sepupu dia orang si Harith tu datang semalam. Tidor malam tadi pun sama2.

Hah ni xtvt lepas dinner malam tadi. Semua main games internet. Imagine kids ages 4-7 yrs dah biasa dengan komputer dan internet.

Fokus Danish...baru boleh hole-in-one


Si Danny dengan gaya macho (kata dia la...). Gaya mau ada...masuk tak masuk tu lain cerita

Ni Si Harith anak buah Mummy (anak Cikgu Bahrin). Dia dah merayu kat mama dan papa dia, petang2 nanti baru balik..

Future Tiger Wood in action! Rasanya anak Mummy 4 orang jer camana tetiba jadi ramai cam ni. Ni anak jiran2 Mummy. Kat rumah Mummy ni dah cam driving range. Sebelum ni dia orang main bola , ni dah tukar main golf le pulak. Tak tau le kenapa dia orang suka sangat datang rumah Mummy ni.

1 comment:

  1. gitu le permainan anak orang high class, tak kan nak main konda konde atau galah pnjang cam permainan mummy dia dulu2 masa budak2.ya tak mummy, jangan marah ya

    ReplyDelete