Wednesday, June 23, 2010

Kerana kau...

Hari ni nak balik awal sikit nak bayar hutang tidor. Wa...malam tadi tidur 3-4 jam jer, ni semua gara2 si Jenab @ MMiraki yang suruh Mummy buatkan oreochoc untuk birthday Ika, Ika nak bagi kat kawan2 dia... dah la dia baru called petang semalam masa Mummy ambik anak2 balik sekolah... emmm oklah Ika punya pasal Mummy buatkan gak la...

Lepas hantar anak2 gi tution dan dinner Mummy kelentang kelentung kat dapor. So start 9.30pm hampir kul 2.00 pm baru tidur...waaaa ngantuk ma... nak Mummy tunjuk sikit gambar2 oreo choc untuk Ika. Nak tengok lain2 gambar yang lebih detail nanti tengok kat blod Mummy Gee's Choc

Flower theme

Eible image Transformer, Ultraman & PowerRanges.... bulan lepas MMiraki kat anak letak edible image Ika tapi dia dah lupa...

Corak guna transfer sheets

Theme bola-bola dan animals

Dah masukkotak dan berlabel cuma tak sempat nak bubuh reben.

Kul 2pm baru siap packing dan masuk kotak...

2 comments:

  1. Harga sebiji berapa tu? Ada hantaran kurier tak?

    ReplyDelete
  2. Courier Mummy gunakan Poslaju, jamin sampai esok hari ...hahah....harga ada macam2 pilihan. Boleh tengok kat http://choc4fun.blogspot.com

    ReplyDelete