Monday, June 21, 2010

Cuti-cuti Malaysia : Pantai Tanjung Tin (Part II)





bersambung dari n3 sebelum ni...


Apalah maknanya family day tanpa telematch @ sukaneka kan...hihih... jom tengok aksi2 sukaneka. Mummy anak beranak semua participate kecuali si Dafiy la...


Mula2 sukaneka untuk anak2 lepas tu baru untuk staffs & spouses. Danny, Danish & Dania semua masuk berlainan group, so Mummy kena sokong semua team yang masuk le...heheh


Biasa la baju ada penaja...posing dulu b4 game. Daddy masuk team Brazil, Mummy masuk team England

Anak2 pun dapat baju tajaan...labuh baju tu sampai lutut si Dania..heheh

Daddy's princess...

Muka anak2 yang ceria..

 
Bawak board atas kepala...

Bawak board atas kepala...Dania pengelat sbab dia pegang board tu...

 
Lambung bola pingpong sambil berjalan...

 
Tarik bola guna gelong rotan

 
Tiub tepong ambik gula2 guna mulut...

 
Dania & friend sebelumd an selepas acara tiup tepong

 
Danih & Hakim sebelum dan selepas acara tiup tepong...

Malu2 pulak si Alisya & Daniel ni

Wajah2 kepenatan selepas acata sukaneka...

... tapi tetap senyum sebab hadiah menunggu untuk semua!

 
Yeyey...dapat hadiah...

 
Gossippinggggggg

Team England yang menang sorak...hahahah.... gambar Mummy bersukaneka tak ada sebab anak2 yang Mummy dah amanahkan ambik gambar masing2 leka main pasir sampai lupa nak amik gambar Mummy & Daddy bersukaneka... ni gambar cilok dari album FB Nieza... nanti kalau ada gambar2 tu Mummy upload kemudian...

Stay tune... tunggu next n3 ok

3 comments:

  1. RM580.00 semalam...!!?? Kalau holiday aku dah dapat hampir 5 malam... aku ni percutian budget cuma kat Sarawak jerrr...

    ReplyDelete
  2. yin= kalau holiday aku leh dapat seminggu kut, aku sewa chalet ayam aja....

    ReplyDelete
  3. Yin - Kalau nak bayar sendiri RM580 Mummy pun x nak... baik cari hotel yang 2 ke 3 * bintang jer boleh duduk lama sikit...hehehe.... alah nak tidur bukan lama pun rugi la pulak nak bayar malam2....

    ReplyDelete