Tuesday, June 22, 2010

2044


The winner is "2044"....

Nauzubillah, Mummy main no ekor ke? Biar betul Mummy ni. Dah tua2 pun tak insaf2 ke. Heheh... jangan la salah sangka ek... n3 ni actually kesinambungan dari 4 n3 sebelum ni tentang family day office daddy kat Port Dickson.

So masa dinner tu ada lucky draw dan hadiah ada bermacam2 dai hamper, barangan elektrik, barangan penjagaan diri, pakej percuti dan ntah apa lagi... (lepas makan2 tu Mummy sibuk bergossip ngan gang lama so tak concentrate sangat pasal lucky draw, lagi pun kali ni staff je yang diberi no, so biar la daddy yang concentrate...emmm lagi pun selalunya tak bertuah pun kalau ada cabutan2 ni...hehhe.... lagi pun dah 4 round cabutan nombor tak naik2 jer.. cam harapan tipis la...

Pas tu si Nieza MC mintak Mummy naik stage untuk cabut 2 no....no pertama dapat kat satu minah ni, dan untuk no kedua ni... banyak yang tak ada, last sekali cabut no '2044' eh tu kan no daddy.... dan no tu ada pada si Danny yang ikut Mummy naik stage, so cabut sendiri no dan bagi adiah kat anak sendiri ...ok gitu... nak tau apa yang Mummy dapat?

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;



Teringin yang ini...KitchenAid Stand Mixer...cam Mat Gebu punye yang harga ribu raban tu... emm diluar kemampuan Mummy le

Dah survey dan aim yang ini masa gi Alamanda last week... Faber Steel Stand Mixer tapi stock habis tinggal yang display, design dan warna lain ada lah tapi tak nak la, so tangguhkan nak beli...kekonon nam sama ngan oven, microwave dan kitchen hood kat rumah le...

Akhirnya dapat hadiah ni...
Elba Stand Mixer. Hampir menyerupai yang Mummy nak beli, steel dan black color, brand je lain. Lepas ni mixer cap ayam Mummy tu boleh berehat dalam stor la...emmm bila ek nak rasmi mixer baru ni....

6 comments:

  1. wow! tahniah! Kalau dah rezeki tak ke mana kan..

    ReplyDelete
  2. Betul la MMirror... duit nak beli mixer tu boleh Mummy guna tambah collection tudung Ariani la... ahakaka....

    ReplyDelete
  3. wei.. tak aci le CABUT nombor sendiri dapat, cansel2 kena cabut yang lain... kes jelous le ni...

    ReplyDelete
  4. Anonymous - janganlah jeles yer... heheh...nak tak mixer cap ayam Mummy tu... heheheh

    ReplyDelete
  5. mixer cap ayem..?? nk tergelak plak bila baca post mummy.. hehe.. btw sy pun tgah cari cake mixer, tgok kat kdai ada yg faber yg mcm mummy nk tu, esok nk pegi beli.. tp berkenan yg elba plak yg mcm mummy dapat tu.. hmm..

    ReplyDelete