Wednesday, June 9, 2010

Sup Oren

Selepas beberapa minggu makan @ malantak @ mentedarah tanpa kawalan hari ni Mummy start semula makan (ke minum???) sup oren je untuk lunch.

Sup oren yang amat lazat...(x&%!xus8 ... heheh... sedap lagi mee hoon sup or soto...heheh)... tiada credit untuk IBM...

Nak tau tak resepi camana nak buat sup oren yang berkhasiat ni? Hah Cepat ambik pen dan pencil, amik senarai bahan2 dan cra2 nak buat sup oren ni...

- 2kg putik limau
- 1kg asam keping
2 liter cuka getah masak
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

Ambik satu sachet JM5 tambah air sejuk dan shake. Siap untuk diminum! Hehehhe

Sebelum berat badan ni naik tanpa dapat dikawal lagi terpaksa la Mummy menyabarkan diri untuk seketika dari godaan2 makanan di luar sana...

5 comments:

  1. mummy gee minum jusmate 5 ni ok tak..ada x perubahan tak? comei teringin nak cuba la...

    ReplyDelete
  2. Comei - klu makan2 btul2 ikut rule mmg boleh turun banyak kg. Mula2 Mummy minum dulu 2 minggu turun 3kg... lepas tu minum cilok2 dan 'curi2' makan sikit pun ada gak turun.. so worth it to give a try...

    p/s Dr Romzey...Mummy dah promosi ni cepat hantar 3boxes JM5...stock dah nak habis ni...hahahah (macam la pakcik tu baca blog Mummy ni...hihihi)

    ReplyDelete
  3. Thanks mummy..wah bersemangat comei nak try..mana tau raya nanti bdn dah slim...muahahaha..

    ReplyDelete
  4. br nk blanja kt wong solo hahahaha...
    bagus2x

    ReplyDelete
  5. ida - wng solo punye pasa, no hal tak minum sup oren...hehe

    ReplyDelete