Monday, June 21, 2010

Cuti-cuti Malaysia : Pantai Tanjung Tin (Part III)

sambungan dari N3 sebelum ini...

Selain dari telematch @ sukaneka, acara wajib tiap kali family day mestilah grand dinner cum award presentation dan lucky draw ... so theme untuk dinner adalah FIFA World Cup 2010. So kenalah dress ala2 orang nak tengok bola gak. Daddy ada bagitau Mummy tapi bagitau malam sabtu mana sempat nak pi cari baju dah last minute. Dan cam biasa la sapa tak ikut tema akan kena denda. Tak nak kena denda punye pasal, lepas sukaneka Mummy & Daddy pi pusing2 nak cari jersey bola... nasib baik jumpa kedai jual baju bola kalau tak ada yang kena buat chicky dance atas stage tu...

 
England vs Brazil


3 Brazil + 1 Spain + 1 England

Emmm...agak2 Daddy bertuah tak ek malam ni... banyak tu hadiah2...

World Cup Nite tu... 

 
Table deco... lupa la nak snap menu...


Apasal mata Dafiy sepet sebelah tu...

Senyum...

Penyokong England ngan Spain boleh ngam pulak ek...heheh

 
Daddy & Dafiy

 
Makan time...

 
Perasan tak kali ni banyak gambar si Danish? Selalu punye susah nak ambik gambar dia, kali ni dia yang terjerit2 suruh Mummy ambik gambar dia. Tau kenapa tetiba dia berubah??? Emmm... nak letak gambar kat FB kata dia....

 
Yo..yo...

 
ho la hoop....

Sambil makan2 ada acara award presentation, cabutan bertuah dan indoor games. Dah leka makan, camera pun lupa nak snap2... uols raskan Daddy menang apa2 cabutan bertuah tak?

tunggu n3 seterusnya yer...

1 comment:

  1. tak dapat lucky drow tak pe , yang pasti dapat laki.hahaha.....

    ReplyDelete