Friday, June 25, 2010

Bola bola bola ....



OreoChco pun theme bola gak...

Demam bola dah separuh jalan, lagi seminggu dua masuk ke kemuncaknya. Kat opis sibuk orang cerita bola kat rumah pun cerita pasal bola. Mummy ni tak de la minat pun kat bolasepak ni, tumpang2 tengok dan teman daddy tengok tv je. Selain tu jadi tukang matikan tv sebab tv tengok daddy pulak.

Bosan gak tengok tv berejam baru habis so daddy tengok tv Mummy pun siapkan choc box yang orang order ni. Mummy suka sangat buat choc yang ini, cam best main2 ngan warna... dan hasilnye memang cantikkkkkkkkkkkkkk ma....(Mummy tau korang nak puji choc ni cantik kan...malu2 pulak...hahaha.... tak apa Mummy rela dipuji....). Orang yang order choc box ni nak bagi kat adik dia yang nak bertunang.

Kotak2 sekali boleh makan...nak tambah wording pun boleh ma....

Choc with strawberry filling

Hah korang kalau nak buat jamuan dan kenduri kendara dan pening kepala fikir doorgift apa nak bagi kat customer, jangan susah hati pi visit Mummy Gee's Choc ... macam2 ada...

2 comments:

  1. MMirror, nanti buat kenduri berkhatan si Shashal boleh order doorgift ngan Mummy... hahaah....dijamin tak cair choc ni sampai ke JB...

    ReplyDelete