Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day


Happy Father's Day @ Selamat Hari Bapa kepada semua bapa2 dan bakal bapa amnya dan istemewa untuk bapa kepada anak2 Mummy (daddy la, sapa lagi..). We luv u sooooooooooooooooo much. Kepada FIL, semoga dipanjangkan umur dan kepada arwah abah...Al-Fatihah.

Al-Fatehah untuk Emak & Abah. Tak pernah pun sambut Hari Ibu atau Hari Bapa masa mereka masih ada...


Sesiapa yang nak tau asal usul sambutan hari bapa boleh baca kat sini.


Dua anak bujang kecik ni baju dan lain2 barang dia orang kena sama kalau tak nanti ada yang merajuk...

Daddy & kids


Mummy tak sempat nak beli apa2 present untuk Daddy, sempat beli card je. Present nanti la daddy ye, kira back dated la...hehhe...


From Mummy & kids


p/s Ni bukan gambar raya, tapi gambar masa hantar pengantin ke Melaka semalam...

2 comments:

  1. tu gambar raya ke apa gee, siap pakai baju melayu

    ReplyDelete
  2. hari bapa mcm tak seglamour hari ibu kan di mana2... ke I sorang je yg berperasaan demikian? Ke kat KL sambutannya sungguh meriah?

    ReplyDelete