Monday, September 20, 2010

Raya 2010 - Episod Jom Kutip Duit Raya

N3 terbalik dan tunggang langgang raya 2010....

Raya ke-3 - Jom kita gi beraya... alah beraya rumah jiran kanan kiri je... Mummy pegi ngan Mama Miraki & family je. 

Posing dulu sebelum mekap cair beraya...

Sapa lagi ensem? Dafiy ke Daddy... hahha

Tak habis2 ngan peace dia...

Rumah pertama .... rumah Boy George ...

Pakcik & makcik saudara yang dah lama Mummy tak jumpa...

Rumah ke-2... Kak Sal...

Plan nak beraya di rumah belah kiri terbantut gara2 si Amir anak Mama Miraki dah 'melabor' so bila dah balik ke rumah malas la nak keluar semula sebab cuaca tersangatlah panasnye...

Raya ke-4 Mummy pergi beraya ke rumah kawan daddy kat Parit Raja....



Masa Mummy nak gi beraya ni Mama Miraki dah siap2 nak balik ke KL. Beg kat belakang tu sebahagin dari beg2 Mama Miraki la tu...

Wah...encem nye... anak Mummy ni...

Bodyguard Dania...

2 comments:

  1. Gee, tu dalam gambar Paman Sabar ke,aku cam dah ingat2 lupa muka dia....

    ReplyDelete
  2. kkay...aha tu la muka paman sabar yang tak berubah langsung....

    ReplyDelete