Friday, September 24, 2010

Raya 2010 : Episod (Puasa 6)


Salam. Uols dah habis puasa 6 ke belum? Hah dah habis ganti puasa dan puasa 6... emmm bagus...bagus.... Tak elok tangguh2 puasa ganti nanti terlupa pulak.... Pandai je la Mummy ni... sendiri punye puasa ganti pun tak buat lagi... puasa 6 pun tak start lagi. Rancang nak start puasa 6 isnin lepas tapi biasa lah pompuan dapat cuti istimewa la pulak so memang dah pasang niat ni nak puasa 6 start isnin depan... puasa ganti tu tunggu dululah bagi settled puasa 6 dulu sebab syawal dah nak habis.

1 comment:

  1. Me.. lagi 2 ari.. arini tak posa sebab tak terjaga pukul 5. Nak tangguhkan ke next week utk sambung lagi. Sgt jelous kwn2 I kat FB yg lelaki2 pun dah siap puasa 6..entah apakah rahsianya, tak gi open house kot...

    ReplyDelete