Tuesday, September 28, 2010

Rimau oh rimau...


Baru selesai buat urusan perbankan... hari ni rimau mengaum terus bayar itu ini, dalam masa tak sampai 30 minit selesai... baki yang tinggal untuk belanja pasar, school fee & transport anak2 dan perbelanjaan sebelum dapat gaji akan datang.. cam tu la rutin orang bekerja.... alhamdulillah masih ada kerja dan masih ada gaji lagi...

Hujan kat luar opis, kat dalam opis ni dah mengiggil. Tetiba rasa cam nak makan carrot walnut cake ngan brownies dari 'resepi rahsia' masa buka posa nanti la...

 
Air liurku hampir meleleh2... heheh

3 comments:

  1. Weekend itu ari pun we all mkn kek kat "resepi rahsia".. Strawberry mashmellow cake dia sedappppppp sgt!!! Sebelum ni selalu mkn brownies je. Rupa2nya mashmellow cake lg sedap rupanya. Waaa terliurnyaa!!!

    ReplyDelete
  2. saya rasa kek carrot kak gee buat lagi sedap compare to resepi rahsia tu punya :)

    ReplyDelete
  3. Hasil-hasil 10 rumah sewa belum kira lagi tu.
    Jutawan senyap tuuuuuuu

    ReplyDelete