Monday, September 27, 2010

Monday bluessssssss

Monday blues selepas 2 hari penuh ngan xtvt makan @ melantak @ mencekik dan yang sewaktu dengannya. Hari ni baru start puasa 6... orang lain lah lama settled kan... hehhe. Pagi tadi sahur daddy suruh buat nasi goreng je, so oklah senang je.

Dari pagi tadi mata cam kena gam je, tapi bil alunch hour ni tetiba hilang semua gam yang melekat kat mata, penat dah pejam2kan mata nak bagi tidur tapi tak tidur gak. Nanti bila kul 2pm automatik mata cam kena gam semula, teruk betul la....
Sedapnye la Mr Garfield ni tidurrrrrrr....bantal tu cam gebu je...

Semalam Mummy gi dua open house je. Satu kat Presinct 10 Putrajaya rumah kawan daddy masa sekolah dan lagi satu kat Shah Alam rumah officemate daddy.

So sesiapa nak jemput Mummy gi open house janganlah malu2 calling2 or sms'ing'... heheh senang sikit Mummy nak susun jadual dan gantung periuk belanga lagi... hahah. Yang pasti Sabtu depan 2/10 memang confirm gantung periuk belanga sebab dah ada 3 majlis ni. Rumah kawan Daddy kat Sek 3 buat open house lunch hour. Kakak Mummy si Datin S & Datuk T buat open house lepas Zohor (kompem tapau punye... heheh) dan sebelah malamnya tu lorong Mummy buat jamuan raya gak ... pot luck dan BBQ concept. Dengarnya Datuk H & Datin A sponsor kambing golek seekor... dan Sabtu tu juga hari untuk serah tugas kat bibik semula... legaaaaaa

4 comments:

  1. Kau ni gee..belum tentu Datin S suruh kau tapau.Control tak malu sikit la...

    ReplyDelete
  2. Kau ni gee..belum tentu Datin S suruh kau tapau.Control tak malu sikit la...

    ReplyDelete
  3. Ala apa malu2 Mek, sekarang konsep tak yah tunggu disuruh, rasa2 nak balik cari aja lah beg plastik, tapau apa2 yang berkenan

    ReplyDelete
  4. betul tu kak kay... heheh... Datin S dah siap2 belikan plastik bertali tu utk kita tapau apa2 yang patut dan tak patut... hahaha....mek minggu ni siri jelajah raya ke KL la pulak...

    ReplyDelete