Saturday, September 4, 2010

24 Ramadhan 1431

24 Ramadhan 1431 (Jumaat) - Hari ni mummy gantung periuk belanga lagi. Office Mummy buat majlis buka puasa untuk staff & keluarga kat Putrajaya International Convention Center (PICC). Daddy tak ada so Mummy je pergi ngan bibik dan anak2. Hari ni anak bauh Mummy si Arif jadi pak supir kami.
 
Kita orang sampai time orang tak ramai lagi...

Lokasi PICC ni memang cantik..

 
Snap2 dulu sebelum ambik makanan yang berbagai...

 
Survey dulu apa menu yang ada...comel la cara dia susun kuih2 talam tu...

 
Rojak2 dan segala macam kekacang dan keropok

Deretan puding, jelly & ice-cream

 
Kerabu...kerabu dan kerabu serta segala macam ulaman dan sambal
'Kambing sujud' .. Q paling ramai kat sini la... apa yg sedap sangat kambing panggang ni ek? Tengok kambing  ni kena 'sula' je dah tak lalu nak makan... ehhehhee

 
Setengah senduk nasi, 4 ekor udang sambal dan kerabu utk Mummy. Kue teow tu Danny punye

 
Nasi ngan ayam madu dan kari telor untuk Dania & Danish. Punye banyak makanan ni je yang dia orang nak..

  
Segala jenis kerabu ada... kerabu tauge, kacang botol, mangga...ratah je la

Fadod, Duan & Arif... eh penuhnyee meja ngkorang... habis setengah ekor kambing korang tibai ye!!

Ziela & Ida

 
 
My 4 little angles

Sedondon...

Ke mana2 pun mesti Dafiy buat performance...

Snap2 seblum balik...

Selamat menyambut raya kepada semua staff kat opis Mummy. Bila beraya nanti drive carefully. Mummy dah start cuti Monday depan ni, so kalau ada apa2 masalah tu calling2 la.

3 comments:

  1. Owh monday dah cuti dah Mummy.. dan lg 1 nak ckp...tudung itu nampak cantik... :)

    ReplyDelete
  2. Wah staff kau begitu ceria nampak.......almaklum la boss baru agih2 kan duit raya smlm......haaaaaa lpas cuti raya ni kerja kuat2 lagi,mana tau dpt duit raya haji lak ke!!!hahaha

    ReplyDelete
  3. MMirror - officially monday dah start cuti... tpai nak kena pegi office gak ada few things nak kena settle kan b4 raya

    Anonymous - ceria dpt mkn kambing sujud

    ReplyDelete