Tuesday, September 21, 2010

Raya 2010 - Episod Pagi Raya

12 Ramadhan (Isnin 21/9/2010) - Finally baru dapat update gambar masa pagi raya.... mesti korang musykil kenapa lambat sangat Mummy upload gambar raya pertama Mummy kan.... Alkisahnye masa balik kampung daddy tu kan Mummy terlupa beli bateri camera. So dah sibuk snap2 before raya bateri pun dah weak. Kedai2 kat kampung daddy pun dah tutup. Nak keluar malas la pulak. So masa pagi raya tu banyak bergambar guna camera SIL. Camera HP mummy tka boleh nak zoom2 utk gambar ramai... Masa kat kampung tak sempat pulak nak cpy gambar2 tu. Semalam dia datang rumah, baru lah dapat Mummy transfer gambar dan dapatlah upload hari ni.

My beloved family... semoga tahun hadapan dipanjangkan umur dan boleh  menyambut ramadhan dan syawal lagi... amin

Dengan FIL

Apasal lah si Danny tu terkengkang2 bergambar... susah betul nak bergambar anak ramai ni, ada je yang buat spoil.... hahaha...

My soulmate

Mummy kata masa raya bergambar jangan buka mulut, jadi Dania senyum sikit je lah... nanti nampak rongak!!!

 
 
Sayang daddyyyyyyyyyyy.... lepas salam, kiss & hug baru lah dapat duit raya dari daddy...

 
Dafiy & Dania

Cepat2 beratur... Tok Wan nak bagi duit raya!

FIL dan cucu2...

Bergambar ngan FIL

Daddy's family.
Belakang - Daddy, Abg Edi & Abg Lee
Tengah - Kamalia, Ayah, Kak Nah
Depan - Kamaliza
* Tak ada dalam gambar Kamal... dia sampai kampung selepas habis sesi fotografi....

All in the family except one.

 
Mummy dengan SIL, Kamalia & Kamaliza & my lil princess...




Mummy & my lil princess

Apasal semua orang duduk senget ni?

Beraya rumah jiran2...

Sebelum tuan rumah bagi makan minum kita orang posing dulu la...

Family Abang Lee & Kak Timah

Family Abg Edi & Kak Yati

Family Kamalia & Zaifan... raya tahun depan insyallah ahli keluarga dah bertambah...

No comments:

Post a Comment