Tuesday, September 7, 2010

28 Ramadhan 1431

28 Ramadhan 1431 - Hari2 terakhir Ramadhan 1431. Semoga Mummy dan keluarga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik dan dapat bertemu lagi dengan Ramadhan 1432, Insyallah.


Lepas kemas2 rumah dan jemur kain baju, Mummy pergi ke office sekejap. Lupa nak settledkan utilities bill. Silap2 naik raya opis bergelap dan tak de air... hahaha


Lepas siap masak gi ronda2 kat PKNS Bangi... ramai lagi orang berniaga dan membeli kat PaRAM. Tujuan utama nak potongkan jeans si Danny tapi kedai jahit tu tutup la pulak.


Layan je la menu hari ni... sangat2 la sempoinye...


Udang goreng tepong - licin di ngap oleh daddy dan anak2...

Fish fillet

Kentang rebus... Mummy klu nak rebus kentang dan makan cam tu je, akan beli kentang yang kulit pink. Rasa dia lagi lemak dan 'pulen'

Daging goreng campak2

Kuih peneram @ telinga keli*g @ koping keli*g... takut nak tulis nanti dikata racist la pulak... hehhe...10 biji RM1, Mummy beli RM2... Danish suka sangat kuih ni... makan panas2 sedap la...

No comments:

Post a Comment