Friday, September 3, 2010

23 Ramadhan 1431

23 Ramadhan (Khamis) - Hari ni tak sempat nak snap2 menu buka puasa. Rushing. Petang semalam sampai rumah terus solat Asar dan siap2 ambik anak2 balik sekolah. Terus angkut dia orang gi hantar daddy ke airport. Cab time petang2 bulan posa ni susah nak dapat. Daddy ada management meeting kat Singapore. Almost 1 jam baru sampai airport. Kul 6.30pm baru nak patah balik ke rumah.

Takut tak sempat buka puasa kat rumah Mummy dah siap2 bawak bekal kurma dan air. Untuk anak2 Mummy belikan nasi ayam dan nasi tomato. Masa balik tu jam la pulak nak keluar tol Bangi. So memang berbuka dalam kereta la. Setakat minum ngan makan kurma. Pas tu sampai rumah baru makan.

Ni je yang Mummy makan masa bka, sup ayam letak nasi sikit dan sambal kicap mesti ada lah. Alamak salah set date kat camera la pulak...

Kalau tak nak bagi Dafiy kacau masa kami berbuka letak je la notebook depan dia dan pasang ultraman cosmos kat youtube... pas tu layan je lak aksi dia berlawan ngan raksaksa...

No comments:

Post a Comment