Friday, September 24, 2010

Raya 2010 : Episod (Album Raya)

N3 raya lagi ... saj aje upload gambar2 raya yang belum diupload... ntah bila la nak cuci gambar raya ni... semua gambar2 sejak 2006 terperap dalam external hardisk dan CD jer... kalau nak cuci semua habis gak ribu raban kut... sekarang ni cuci gambar 4R digital berapa ek sekeping? 50 sen? Ntah tak tau tapi yang pasti gambar ada dalam 3-4 ribu yang tak bercuci....

Kulihat hijauuuuuuuuuuuu....
 
Sndiri gambar....

 
 
Gambar2 yg tak berapa clear sbb guna camera hp yang cikai.... tak ada ke orang nak hadiahkan iphone 4 or Nokia E5 kat Mummy ye... nak kena cakap2 ulang ni... kut2 tetiba bangsi ajaib letak depan pintu ke... heheh

 
Abang Macho vs Abang Pro

 
Susah ya amat nak ambik gambar si Dafiy, sebab tiap kali kita pegang camera dia ambik camera nak ambik gambar sendiri pulak...

Inilah barisan kita... yang nak kutip duit raya....

Apalah Dania ni.. dah besar panjang membotol lagi...

Danny nak bagi siantan tu kat siapa? Hairan gak caman budak2 ni dapat idea ambik bunga siantan ni dan hisap manisan dia.... tu xtvt  zaman Mummy bawah umur. Selain tu dia orang cantum2 bunga siantan tu jadikan rantai gelang, head band dll... kretip gak budak2 ni...

Calon wanita melayu terakhir...ada bunga kat telinga yang tak tahan tu... heheh.... 

 
 
Uji bakat face expressions... untuk drama bersiri Awan Dania Siri 7 ... heheh...

Mana lagi cantik, bunga2 merah menyala kat belakang ke, 2 bunga yang kat depan...ahakaka... tapi kan ada org tu yang menyorok kat belakang Mummy sebab nak sorok perut yang dah memboncit......


Cepatlah jalan Tok Wan, Dafiy tak sabar nak gi kutip duit raya ni...


B4 bertolak balik PS ... makan eskrim dulu...



No comments:

Post a Comment