Wednesday, July 28, 2010

Nasi lemak teh o...

Logo dari Pakcik Google... emm patut tukar jadi Nasi Lemak - Teh O ... ehehhe

Morning uols. Dah bfast ke belum? Oh puasa...alhamdulillah. Pagi ni Mummy makan nasi lemak. Ada yang bermurah hati bawak nasi lemak ke opis. Terima kasih ye Fadhly atau nama glamournya Fadod... semoga dimurahkan rezeki dan lain kali boleh belanja lagi...


Jom makan2...

Nasi lemak 2 rice cooker penuh... memang hari ni dari pagi sampai minum petang dengan nasi lemak je la..

Ayam goreng garing yang sodap...emmm tinggal makan memang la sedap kan...heheh

Aksesori nasi lemak yang lain... eh lupa amik gambar sambal la pulak...sambal pun satu bekas besar sapa Mulut yang laser2 tu mari kita cilikan dia!!! Oh ada gak pencuci mulut, agar2 laici rasanya ... lupa nak snap gak.

Kepala otak masih ligat berfikir ni camana dia boleh bawak air guna jug ni dalam kereta.. kuantiti air dalam jug masih penuh so sure tak berlaku tumpahan dalam kereta...ke dia drive 2km sejam pagi ni ...heheh

Penaja breakfast pagi ni si baju biru Fadhly atau nama glamour dia Fadod

Ham si Mak Buyung...

Ni pinggan yang ke berapa Rip?

Sikit je kan Mummy makan??? hahahah

Anyway tima kasih banyak2 ya Fadhly, semoga dimurahkan lagi rezeki. Lain kali belanja la kita orang lagi.

5 comments:

  1. Sedapnyer nasi lemak tu. Makan paling sedap memang makan free

    ReplyDelete
  2. dugaan.... Ya Allah....kuatkan la imanku....
    hari ni posa....lg 2 ari abis...yey!!! raya!!!!

    ReplyDelete
  3. MSom - betul tu makan paling sedap adalah makan free selain makan angin....

    en_me - Rezeki depan mata ni, tak baik tolak...hahaha....mana pergi sup oren ku, lamanya kau ku tinggalkan...

    MMirror - aminnnnn

    ReplyDelete
  4. ruginye.... x dapat makan.. tunggu delivery sampai kt putrajaya.. tp x sampai2x.. korang salah bg alamt koot.. hehhe

    ReplyDelete