Tuesday, July 13, 2010

Jangan betulkan TV anda ....


TV pertama abah Mummy beli .... cam almari la pulak kan... heheh..



Perasan tak kalau uols surf blog Mummy, akan ada sedikit gangguan. Akan keluar box cam kat atas tu? Cam mengacau je kan... Actually masalah tu berpunca dari background template yang Mummy gunakan. Mummy gunakan background template dari Scrappin Blogs sekarang ni dia orang dalam proses nak transfer semua background, images dan code ke server yang lain la pulak. Sebelum ni dia orang letakkan kat PhotoBucket. Hit kat PhotoBucket untuk account dia orang terlalu tinggi sekarang ni...so adalah akan melibatkan RM USD dll... so buat masa ni sabar je la yer....Mummy dalam mood malas nak mengodek2 dan menukar langsir ke carpet kat 'rumah' Mummy ni...



2x je bukan banyak pun... hehehe

5 comments:

  1. ha'a mmg dah lama perasan pun...kt blog Mama pun ada bendalah gangguan tu.. tp sbg tetamu tak diundang, I but dekkk je la..

    ReplyDelete
  2. patut le aku cuba klik2 tak mau ilang gak....

    ReplyDelete
  3. nak buat camana dah benda free.... hehehe....nantilah klu free dan ada mood mummy tukar cat dan deco rumah mummy ni...ya la dah nak puasa dan nak sambut raya kan, rumah pun nak raya gak, tengah fikir warna dan theme rumah ni...

    ReplyDelete
  4. mummy kita pun ada tv tu tp tak tahu kat mana dah...seronok ada tv..time kerja sekolah byk tingkap tv tidak boleh sama sekali dibukak...
    -Pembaca setia mummy-

    ReplyDelete
  5. Anonymous (Pembaca setia mummy) - tima kasih le rajin jenguk blog mmy ni...tka sangka ada gak pembaca setia..hehhe

    ReplyDelete