Monday, July 26, 2010

Happy Birthday Daddy!



26/07/2010 (Monday) - Today Daddy turns to 41. Happy Birthday Daddy. Semoga dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, diberi keberkatan hidup di dunia dan akhirat. TQ kerana menjadi suami dan ayah yang baik kepada kami semua selama ini. We luv u forever!!! - Mummy & 4Ds

Belum celebrate pun bday daddy. Malam ni la kami keluar gi dinner. Malam tadi rasa letih sangat nak keluar makan sebab dua hari berturut Mummy buat kelas choc, so sakit kaki lama berdiri. Petang semalam bila habis kelas choc Mummy terus buat kek. So tak deko apa lagi pun cake tu.

Choc bar ni Mummy buat khas untuk daddy. Full with almond nib and peanut. Ada makna tu choc bar ni. 4 choc bar tulisan biru tu represent 4 orang anak kami dan Mummy la yang kat tengah2 tu...hehehe...nak paksa daddy habiskan semua ...

Homemade bday card by Dania. Oklah tu hasil kerja 5 years old girl... Mummy dah beli card Malam tadi tapi cam tak comel la pulak so tak bagi kat daddy lagi...lunch nanti nak lari sat cari card lah untuk dia...sorry la daddy ...heheh

Mummy buat 3 biji kek. Choc kek kukus sebiji, carrot walnut kek versi kukus sebiji dan carrot walnut kek versi bakar sebiji. Nak buat apa banyak? Nak potong2 dan bawak gi office daddy dan mummy la. Tinggalkan sebiji je untuk mummy deko.

Carrot walnut cake versi kukus... penuh dengan walnut & almond nib

Carrot walnut cake versi bakar ... versi ni pun penuh ngan walnut, almond nib dan choc chip

Choc cake kukus...

Hadiah untuk daddy pun Mummy tak sempat nak beli lagi ni...heheh... Lunch ni baru nak gi beli. Hadiah kat atas tu daddy dapat semalam. Ada golf tournment kat Nilai Spring anjuran PIBG sekolah mana ntah... dapat no 4. Kira tu hadiah bday boleh tak daddy??? Hehehe... nak tau apa kat dalam???

...another stand mixer for collection...

Daddy berkongsi harijadi dengan kakak Mummy si YB Bukit Mutiara. Siapa lagi si Mat Som   Som la. Tarikh sama cuma tahun je ang berbeza. So untuk Som, selamat harijadi yang ke ???? Semoga success dan ceria2 selalu. Jangan risau lah pasal umur tu, ianya sekadar nombor yang akan berubah2 setiap tahun...kalau tak suka dengan ombor tu kita jumble up je... hehehe



Birthday choc untuk Som... 35pcs choc pralines with almond, nutty & raisin inside. Som dapat choc ni hari Jummt sebab hari khamis Mummyd ah poskan. Nak poskan weekend Mummy sibuk ngan kelas choc. Tak pe la sampai awal sikit....  hehehe



Oreo choc untuk anak2 buah Mummy yang kat JB

3 comments:

  1. Kek yg utk ke kpg brapa biji lak..............

    ReplyDelete
  2. Aku baru 43...Dr M...lagi lea 83..tak sorok pun umur dia...hehe

    ReplyDelete
  3. mama pulak baru 23 kan....kan...kan...

    ReplyDelete