Friday, July 23, 2010

Bestnye....

Yessssssssssss weekend datang lagi... cuti 2 hari lagi.... apa nak buat cuti2 ni? Heheh... tak buat apa pun...tapi minggu depan nak balik kampung kan. Minggu ni Mummy ada kelas choc Sabtu dan Ahad. So lepas kelas choc tu plan nak gi Nilai 3. Si bibik nak beli barang apa ntah... bawak je la. Lagipun nanti kalau dah puasa malas le nak berpanas2 ke Nilai 3 tu. Biarlah dia nak shopping sesekali lagipun duit dia banyak ooooi... lebih banyak dari duit Mummy ni...huhuhu. Balik Indon bawak 20 Juta tu....

Lunch tadi Mummy gi Mines sat, gi bayar caruman SOCSO. Wah...kedai2 dah start gantung sales sana sini ...hehhe... jeling2 gak le... tapi jelin semata2 yer...



Pas tu  masa nak gi parking area lalu kedai HPA...teringat si MSom ni....heheh. Mummy masuk le nak tau apa yang dijual sebenarnya....Hihih...ingatkan jual kopi radix je...rupanya banyak ek... cili sos, air bikarbonat, rempah2, teh, cookies, segala ubat.... sabun cuci lantai pun ada .... Mummy beli kismis je... Tapi sayang sikitlah kedudukan kedai ni. Dia berdepan ngan pets shop. So sesekali terbau la 'sesuatu' dari petshop tu....heheh

2 comments:

  1. Baiknya Mummy nak bwk Bibik jln2 kat Nilai.. Kita tak pernah tau gi Nilai...even sekali pun...sedih... T __ T... nak nangis ah kt sini...nk nangis kt blog sendiri nt kaum kerabat nmpk plak....

    ReplyDelete
  2. MMirror - bibik Mummy tu x pernah gi mana2 tanpa kami..dia kata takut. So dia mintak kami awak dia gi beli barang2 nak bawak balik indon... tak pe la boleh Mummy'cuci mata' sekali ... MMirror mummy duduk lama kat nilai pun jarang g nilai 3.. nilai square hari2 lalu depan dia je on d way g keja

    ReplyDelete