Wednesday, July 7, 2010

Gaya mesti ada ...

Selepas merengek2 dan memujuk2 selama hampir sebulan akhirnya Daniel dan Danish dapat apa yang dia orang nak. Apa lagi kalau tak kasut bola. Dari awal World Cup nak bermula sampai kelmarin tak jemu dia orang menrengek2 so finally Daddy belikan gak. Ingatkan nak belikan sportshoes 2-in-1 (boleh buat kasut raya sekali...heeheee) tapi pandai pulak dia orang kata itu bukan kasut bola, kasut bola tapak dia kena ada tajam2... sabar je la.

 
Sessi mencuba2 kasut bola...

 
Along dapat kasut bola dgn sandle sekali

Buatlah cam kedai sendiri ye...

 
Ada gaya goalkeeper tak anak2 Mummy ni...heheh

 
Duta kasut...

 
Tidur pun nak pakai kasut bola

Muka boring Dania... along ngan angah sampai rumah sibuk cuba kasut bola dia tak dapat apa2....heheh

2 comments:

  1. tengah musim bola ni sebuk la nak kasut bola, dah abis musim nanti kasut terpruk dalam kotak balik. cam tu gak masa musim piala thomas sume budak2nak reket badminton, musim main layang2 nak layang2. gitu le gamaknya budak2 sekarang yang tau mak bapaknya BERWANG.....bkan beruang....

    ReplyDelete
  2. Betul tu Anonymous - sebelum ni memang dia orang tiap2 petang main badminton. Sampai2 patah2 racket tu (sebab dia org terror sangat main dan smash kuat bebenor...)...

    ReplyDelete