Thursday, July 22, 2010

Tepu...

Uols tau tak tepu tu apa? Bukan tepung la...TEPU...! Tepu tu ala2 'blank', tak de idea atau kalau version kuih tu tepu cam 'bantat' la... hahah... apa la Mummy ni merapu senja2 cam ni... sesaja je nak menakutkan sang spider dari mnghampiri...

Oklah nak 'montoran' ngan Daddy gi pasar malam sat... sesiapa yang tak tau eerti 'montoran' sila rujuk kamus ke dewan ms 678 line ke 7 ... sure tak jumpa punye!!!

Chalo...

4 comments:

  1. ooo Mummy n Daddy merempit ya?? Kita dah lama tau tak merempit....last merempit rasanya 5 thn lepas, itu pun lupa gear kat mana...menjajar cari...sib baik tak masuk parit...hehe..entah apa2 la ya..

    ReplyDelete
  2. aikkkkkk...sudah ada motor plak yea....superbike, easy rider.....kawasaki, vulcon, virago, Honda, Ducati,

    ReplyDelete
  3. Teringat motor 'Jaki Jipang'... senang nak geletek org bawak motor cam tu kan!!! Heheheh

    ReplyDelete